Nyheter:.2012-11-13
I helgen som gick delade Daniel och B-A återigen bil i Stenungsunds trevligt arrangerande klubbmästerskap. Läs mer här

2012-10-15
I helgen åkte vi en sprint tävling arrangerad av Laxå MK. B-A och Daniel delade bil och Jonas agerade bisittare åt B-A. Läs mer här

Incar från åk 3 med Daniel/Henrik hittar ni här


2012-09-30
Igår kördes Skilling 50 där Daniel gjorde comeback bakom ratten. Tävlingen gick bra även om resultatet var blygsamt så hade vi en kul dag där tiderna blev bättre och bättre.
Utförlig rapport från denna samt tidigare tävlingar hittar ni här

2012-09-27
Vi har nu åkt ett par tävlingar sedan senaste uppdateringen. Som kartläsare åkte Daniel med Peder i Västrallyt. Där slutade det tyvärr med en mindre avåkning som satte stopp för fortsatt tävlande.

Förra helgen åkte Daniel som kartläsare till B-A i Retursladden. Detta var första tävlingen på ett par år för B-A som nu införskaffat sig en bil igen. Mer utförlig rapport kommer senare.

Denna helg blir det Daniel som gör comeback bakom ratten och dessutom i en bakhjulsdriven bil. Vi ber därför publiken ta ett extra steg ut i skogen för det här kan nog sluta hur som helst...

2012-07-16
Ännu en helg med rally och denna gången fick Daniel möjligheten att åka med Per Löfqvist (www.alenas-bil.se) i NCC rallysprint som gick i trakterna av Karlundsborg i Danmark. Läs mer här

Incar Kval
Incar Heat 1
Incar Heat 2

2012-07-09
I helgen som var åktes det återigen rally. Daniel fick förfrågan från Kristian Johansson (www.kjmotorsport.se) att åka med honom i Gästabudstrofén. En kul och spännande tävling där en punktering satte stopp för en framskjuten placering. Läs mer här

Incar SS2 här
Incar SS4 här
Incar SS5 här

2012-05-06

Igår gjordes årets rallydebut i högerstolen och det var i Vara MKs tävling Varvloppet tillsammans med Carl Örberg från SMK Trollhättan. Läs mer här

Incar SS2 här
Incar SS5 här

2011-12-18
Året börjar närma sig sitt slut och vi vill passa på att önska er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År.

2011-09-25

I helgen åkte vi Rejmeknixen i Askersund. Som några av er redan förstått så slutande tävlingen för vår del med en rullning på SS2. Smällen blev ganska hård och bilen därefter... Som tur var gick det bra med oss så nu är det nya tag som gäller.
Incar hittar ni här

2011-09-21
Till helgen skall vi återigen åka tävling. Daniel kommer läsa noter åt Peder Eliasson i Rejmeknixen i Askersund. En tävling som vi deltagit i flertalet gånger och som alltid brukar bjuda på fina vägar. Vi går ut sent i A-2wd klassen med startnummer 114.

Startlistan hittar ni här

2011-09-01
Dags för en liten uppdatering av läget. Den senaste tiden har vi ägnat oss åt kartläsare aktiviteter. Daniel har åkt med Peder Eliasson vid ett par tillfällen och kommer också att göra så till helgen i Strömkarlen. Även B-A kommer denna helg att åka kartläsare.
Incar filmer från tävlingarna hittar ni här

2011-06-13
I helgen som kommer så går den årliga tävlingen Backasprinten av stapeln. Ni är alla hjärtligt välkomna dit för att ha en trevlig dag på Backabanan.

2011-04-09

Årets första insats i högerstolen avklarad. Resultatet blev snabbaste bil totalt av de tvåhjulsdrivna. Tävlingen var en KM tävling arrangerad av Älvbygdens MK. Incar hittar ni här (Tyvärr inget ljud)

2011-03-28
Nu har vi sålt rallybilen till Östergötland. Det känns lite tomt men nu väntar nya utmaningar. Vi har haft ett par roliga år med bilen och hoppas att de nya ägarna får lika roligt!


2011-03-14

Nu har vi bestämt oss för att sälja Golfen och istället satsa på nya projekt. För mer info om bilen klicka här

2011-03-07
Nu står bilen återigen klar i garaget. Den nya växellådan är på plats och nu väntar bara lite finputsning av bilen.

2011-01-29
Nu har vi börjat att sätta ihop den nya växellådan. I övrigt är bilen klar för tävling. Vi kommer ta det lungt med tävlandet under året, kanske köra någon tävling men än är inget bestämt.

2010-12-31
Årets sista uppdatering och vi vill passa på att tacka alla som hjälpt oss och stöttat oss under året!
Ett riktigt Gott Nytt År till er alla!!!

2010-11-06
Nu har de flesta delarna ramlat in så nu börjar vi att sätta ihop växellådan igen. I övrigt är bilen klar och det blir inga övriga större renoveringar då vi gick igenom bilen grundligt förra vintern.

2010-10-24
Servicebussen är nu till salu. Klicka här för mer info

2010-10-20
I helgen som gick var vi i Örebro och åkte Rikspokalen. Även denna gång var Daniel kartläsare åt Peder Eliasson. Läs mer

Incar hittar ni här

2010-10-07
En ny kartläsareinsats väntar och 16 Oktober åker vi till Örebro för att vara med i Rikspokalen tillsammans med Peder Eliasson. Kommer bli roligt!
Även denna helg blir det rally men denna gång som service åt Kristian Johansson i SM finalen i Katrineholm.

2010-09-27
I helgen som gick var vi ute på tävling igen och denna gång Rejmeknixen i Askersund. Det var dock inte den gule golfen som fick luftas i skogarna med Daniel bakom ratten utan Daniel agerade istället kartläsare. Läs mer

2010-09-12
I helgen som gick åkte vi lite folkrace. Rapport från den tävlingen finner ni här

Jag är även anmäld som co-driver till Askersunds tävling om 2 veckor där jag skall försöka lotsa Peder Eliasson! Kommer blir kul!

2010-09-06
Nu har vi uppdaterat hemsidan med rapport från helgens tävling. Rapporten finner ni här

2010-09-05
Igår körde vi Västrallyt i Trollhättan. Efter en mycket knackig inledning på SS1 började vi få upp tempot igen på ss2 men 100 meter innan mål så gick växellådan i bitar, så tyvärr fick vi kasta in handuken igen. Mer info kommer under morgondagen.


2010-08-24
Nu är bilen ihopsatt och till helgen görs de sista småsakerna med bilen. De sista delarna kommer att dimpa in under nästa vecka så vi kommer förhoppningsvis hinna med en liten testkörning innan vi drar till Trollhättan.


2010-08-16
Nu är bilen nylackad och skall bara sättas ihop igen. Riktigt kul!
Det är Alenäs Bil som gjort ett kanon jobb igen! Kan jag verkligen rekomendera om ni behöver hjälp!

2010-08-08
Det går sakta men säkert framåt i garaget. Bilen ser nu mer ut som en Golf igen men ännu är det en bit kvar. Vi väntar på mer nya delar innan vi kan tävla igen så vilken tävling som blir härnäst är ännu inte klart.

2010-07-21
Som ni kanske märkt kommer det tvärr inte att bli
någon start i årets Kullingstrofe. Bilen är inte klar och vi hinner inte få alla delar som vi behöver i tid. När nästa tävling blir är fortfarande lite osäkert men vi hoppas ialla fall att vi senast kommer till start i Götenerundan i slutet på Augusti.

2010-06-24
En fin bild från Lars-Ivar Franke från Alesvängen finns nu under bilder

2010-06-20
Nu finns incar från Alesvängen SS1 och SS2. Vi varnar för mycket starka bilder på filmen från SS1 för alla Golf älskare.

Filmerna hitar ni här

2010-06-20
Efter en vecka i garaget med reparationer efter Laxås tävling begav vi oss i Lördags till Alvängen för att försöka försvara vår ledning i Mega Rallycup. Detta gick inget vidare då vi lyckades med att både slå runt och sedan tvingas bryta då en drivaxel gick av.
Fullständig rapport finner ni här

Film på rullningen finner ni här (Tack Niklas Wall)
Lite bilder här

2010-06-13
I helgen var vi i Laxå och åkte tävling. Efter en bra inledning tvingades vi tyvärr bryta. Läs rapporten här

Incar kommer komma upp senare i veckan. Prio ett är nu att få ihop bilen till nästa helg då vi åker till Älvängen.

2010-06-09
På lördag är det så dags för tävling igen. Denna gång beger vi oss till Laxå för att köra deras tävling ingående i Förbundsmästerskapet. Tävlingen har lockat stort startfält och i vår klass är hela 33 bilar anmälda. Vi går ut som femte bil i klassen med startnummer 117.
Startlistan hittar ni här

2010-06-07
I helgen åkte vi föråkare i Norrahammar och fick möjligheten att testa på att skriva egna noter. Vi tog detta som ett litet test inför kommande tävlingar.
Tävligen gick fint och det var intressant att köra på egna noter. Vi tog det lungt och körde igenom tävlingen utan bekymmer. Liten rapport finner du här

Vi har även fått lite bilder från tävlingen inskickade av Johan Berg, stort tack för det.

Ett filmklipp har vi också fått och det kommer från Jvideo


2010-06-01
Då är det snart dags igen att åka lite tävling.
Denna helgen kommer vi åka till Jönköping för att köra föråkare i Hammarslaget. Detta får att få lite träning inför kommande tävlingar. Nästa helg blir det första deltävlingen i Västras förbundsmästerskap som lockat stort startfält. Helgen därpå Aleknixen ingående i Mega rallycup som vi förtillfället leder. Tufft schema ett par veckor frammåt med andra ord.
Följ oss som vanligt är på hemsidan eller på bloggen.

2010-05-10
Nu finns det även incar från helgens tävling.
Filmerna hittar ni här

Vi har även fått mycket fina bilder inskickade från
www.per-larsson.se. Bilderna hittar ni här

2010-05-10
Nu finns det reportage från Totalreklamsprinten.
Klicka här för att läsa det

2010-05-09
Idag har vi varit i Stenungsund och åkt tävling. Tävlingen bestod av en stäcka som kördes tre gånger i fint vårväder. I klassen var vi denna dag 7 ekipage och när tävlingen var över stod vi som segrare! Riktigt kul efter allt slit med bilen i vinter. Nu ligger vi dessutom bra till i Mega rallycup.

Utförliggare rapport samt lite incar kommer under morgondagen!

2010-05-03
Vi har nu fått några fina bilder från Franckesrallybilder, passa på att besöka hans hemsida genom att klicka här
Bilderna hittar ni här

2010-05-02
Igår körde vi årets första tävling. Efter en vinter där vi spenderat mycket tid i garaget var det roligt att komma ut och få tävla igen. Tävlingen vi körde var Lill-Jumbon i Falköping. Läs mer här

Tyvärr strulade kameran för oss under dagen så det blev ingen bra incar. Får fixa det till nästa helg.

2010-04-29
Efter lite strul den senaste veckan är nu bilen startklar. Gjorde ett litet test idag och bilen går nu bra.
På lördag beger vi oss till Falköping för årets första tävling. Kommer bli kul. Vi har blivit tilldelade startnummer 53 och går ut som andra bil i den 7 man starka klassen.
Följ oss på bloggen under tävlingen!

2010-04-11
Nu börjar årets första tävling närma sig. Bilen är istort sett tävlingsklar vilket känns bra.
Det ser ut att bli ett stort startfält i Lill-Jumbon vilket är kul. Anmälningslistan finner ni här

2010-03-24
Nu är tävlingskalendern uppdaterad. Ni hittar den i menyn under "2010"

Några nya bilder från ihopsättningen hittar ni här

2010-03-22

Bilen är nu i stort sett klar. I helgen startade vi upp bilen så nu är det bara lite småpill samt mappning kvar innan första tävlingen.
Lite nya bilder och vilka tävlingar vi tänkt åka kommer att uppdateras på sidan under veckan!

2010-03-02
Det flyter på i garaget och med lite flyt till helgen blir det uppstart av bilen. På det stora hela sett återstår det inte mycket nu.
Några nya bilder hittar nu här

2010-02-21
Det har varit lite vila från garaget då vi förra helgen var uppe i Värmland och tittade på Rally Sweden. Det var riktigt roligt och imponerande att se vissa förarares framfart.
Denna helgen har vi fortsatt med Golfen och motor och låda är nu reda att lyftas i bilen. Detta kommer vi ta tag i nästa helg!